Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ιστορικό

Η ιδέα να ασχοληθούμε με το πολύτιμο και σπάνιο αυτό προϊόν, την τρούφα, προήλθε κυρίως από την αγάπη μας για την ελληνική φύση.

Ξεκινήσαμε το 2008 ως «g-troufa» με την καλλιέργεια της τρούφας και τη διάδοσή της σε όλη την Ελλάδα.

Το 2013 η επιχείρηση μετονομάστηκε σε «dryas greek truffle» και επέκτεινε τις δραστηριότητές της εκτός από την καλλιέργεια και στην παραγωγή και τυποποίηση προϊόντων με τρούφα.

Σήμερα, με γνώμονα τις παγκόσμιες εξελίξεις στον τομέα της γαστρονομίας, μπορούμε να διαθέσουμε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που έχουν ως βασικό συστατικό την τρούφα, συνδυασμένα εξαιρετικά με προϊόντα που παράγει η ελληνική γη.

Εργαστήριο

Αποτελεί πολιτική της επιχείρησης dryas greek truffle η ασφάλεια, ποιότητα και υγιεινή των προϊόντων που παράγει και τυποποιεί,  με την εφαρμογή και τον έλεγχο όλων των διαδικασιών που σχετίζονται με αυτή, από την παραλαβή των πρώτων υλών, την αποθήκευση και τον έλεγχο ποιότητας, μέχρι και την τυποποίηση και την πώληση των τελικών προϊόντων, σύμφωνα με τις αρχές της μεθοδολογίας HACCP του Codex alimentarius και τα διεθνή πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 & ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Εξαγωγές

Βουλγαρία, Ρουμανία, Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία, Αγγλία, Γαλλία, Κύπρος, Τουρκία, Ταϊβάν, Σιγκαπούρη, Αμερική, Αυστρία, Δανία, Τσεχία, Ολλανδία.

espa img